Παραγγελίες - Πληρωμές - Επιστροφές

Παραγγελίες

Η IN SITU δέχεται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, φαξ, ταχυδρομείου και e-mail.

 

Αποστολή εμπορευμάτων

 Η αποστολή των εμπορευμάτων χρεώνεται με ποσό αντίστοιχο του βάρους των εμπορευμάτων, των κιβωτίων συσκευασίας και της απόστασης της έδρας του παραλήπτη.

 

Μεταφορά εμπορευμάτων

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Σε περίπτωση καταστροφής των εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά, η IN SITU δε φέρει καμμία ευθύνη.

Αν δε δηλωθεί από τον αγοραστή η προτίμηση του τρόπου μεταφοράς, η IN SITU διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τα εμπορεύματα με οποιοδήποτε τρόπο αυτή κρίνει σκόπιμο.

 

Επιστροφή εμπορευμάτων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο θεωρεί πως τα προϊόντα που του παραδόθηκαν σύμφωνα με την  παραγγελία του, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες ή στις επιθυμίες του, έχει δικαίωμα επιστροφής του συνόλου του χρηματικού ποσού των προς επιστροφή προϊόντων ή αγορά άλλων διαφορετικών προϊόντων όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1 σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

  • Η ειδοποίηση για την  επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να μας ανακοινωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου.

 

  • ΔΕΝ θα πρέπει να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος

 

  • Το κάθε προϊόν θα πρέπει να είναι καινούργιο και αμεταχείριστο στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή καταναλωθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με αυτήν που παραλήφθηκε.

 

  • Να είναι  διαθέσιμη η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

 

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας κατ’ απαίτηση του πελάτη ή σε είδη που έχουν κατατμηθεί από την αρχική συσκευασία (π.χ. τρέχοντα μέτρα υφασμάτων κλπ. από ρολό).  

 

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων:

 

1. Αν ο πελάτης επιστρέψει ο ίδιος τα προϊόντα στην έδρα μας, γίνεται επιτόπου με μετρητά και η εξόφληση του συνόλου του ποσού των προς επιστροφή προϊόντων.

 

2. Αν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα από το χώρο του προς την έδρα μας:

 Η εταιρεία μας δεν επιβαρύνεται καθόλου με τα έξοδα επιστροφής στη περίπτωση αλλαγής γνώμης.

 

  • Θα πρέπει απαραίτητα να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας μας (2310251081-2) για ενημέρωση της πρόθεσης του πελάτη και για την καθοδήγησή του στη διαδικασία.

 

  • Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστρέψουν στην έδρα μας με έξοδα του πελάτη και με εταιρεία Courier ή Μεταφορική Εταιρεία της επιλογής του. 

 

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

 

  • Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 2-4 ημερών αφού παραληφθούν και ελεγχθούν τα προϊόντα, σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα έχει υποδείξει ο πελάτης.

 

  • Το χρηματικό ποσό που επιστρέφεται αφορά στην αξία των προϊόντων και των μεταφορικών εξόδων (αν υπάρχουν) που πλήρωσε ο πελάτης κατά την αγορά.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πληρώσει με αντικαταβολή και χρεώθηκε για την υπηρεσία της αντικαταβολής, το ποσό επιβάρυνσης της αντικαταβολής δεν επιστρέφεταιόταν ο πελάτης αλλάζει γνώμη.

 

Πληρωμές

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω μετρητών, κατάθεσης στούς τραπεζικούς λογαριασμούς της IN SITU, ταχυδρομικής και λοιπών επιταγών, αντικαταβολής και POS στην έδρα μας.

Σε κάθε περίπτωση τα τιμολόγια ή οι αποδείξεις για να θεωρηθούν εξοφλημένα, πρέπει να  εκδοθεί από την IN SITU εξοφλητική απόδειξη.